Open een betaalrekening bij RegioBank en ontvang een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Overweegt u over te stappen met uw betaalrekening naar RegioBank? Een Zelfstandig Adviseur die u kent in de buurt en al het betaalgemak dat u gewend bent.

Met de Overstapservice is het bovendien heel eenvoudig. In slechts vier stappen bent u er.


1. Open een betaalrekening

Als u een betaalrekening opent bij RegioBank, kunt u direct de Overstapservice aanvragen. Zodra u uw betaalpas heeft ontvangen of kunt Internet Bankieren bent u helemaal klaar. U kunt dan één maand later uw oude rekening opzeggen.

2. Geef periodieke betaalopdrachten door

De Overstapservice geeft uw overstap door aan bedrijven en instanties met een Nederlands rekeningnummer, die met automatische incasso's geld van uw rekening afschrijven. U heeft hier dus geen omkijken meer naar.

Bij uw oude bank kunt u een overzicht van al uw periodiek betaalopdrachten downloaden. Handig, want zo heeft u in één helder overzicht alle opdrachten op een rij staan. Het enige dat u nog hoeft te doen, is deze betaalopdrachten doorgeven aan RegioBank. Gebruikt u Internet Bankieren? Dan kunt u de periodieke overboekingen stopzetten op uw oude betaalrekening en opnieuw instellen voor uw nieuwe betaalrekening. Komt u er niet uit? Dan kunt u gewoon even bij ons binnenlopen.

3. Loop geen geld mis

U ontvangt natuurlijk ook geld op uw betaalrekening. Bijvoorbeeld inkomen van uw werkgever. Of van een uitkeringsinstantie. Om die op de hoogte te brengen van uw nieuwe rekeningnummer, heeft RegioBank gratis Overstapkaarten voor u klaarliggen. Die hoeft u alleen maar op te sturen. Controleer voor de zekerheid uw afschrijvingen, dan ziet u precies wie een Overstapkaart moet ontvangen.

4. Neem de tijd

Soms duurt het even voor uw bankgegevens in alle administraties zijn aangepast. Dat is niet erg. De eerste 13 maanden blijft uw oude bank betalingen die binnenkomen op uw oude rekeningnummer automatisch overboeken naar uw nieuwe betaalrekening bij RegioBank. Ruim de tijd dus voor iedereen om uw nieuwe rekeningnummer op te nemen in de administratie. Op uw rekeningoverzicht bij RegioBank kunt u precies zien welke betalingen automatisch zijn omgeleid van uw oude betaalrekening. Zo weet u eenvoudig welke partijen nog een Overstapkaart met uw nieuwe rekeningnummer moeten ontvangen. Wel zo handig.

We helpen u graag om het overstappen zo eenvoudig mogelijk voor u te maken. Wij kunnen u uitgebreid uitleggen met welke middelen RegioBank uw overstap nog makkelijker maakt.

Cadeaubon ter waarde van € 25,-
Wanneer u kiest voor een betaalrekening bij RegioBank dan ontvangt u in de actieperiode een cadeaubon van € 25,- van Gebakshuys te Zevenbergen. De actie loopt tot en met 28 juni 2019. Vraag naar de actievoorwaarden.

Interesse? U bent welkom bij ons op kantoor!
Kom langs, wij zijn gevestigd aan de Stationsstraat 7 te Zevenbergen of bel voor een afspraak naar telefoonnummer 0168-331010. Samen hebben we uw overstap naar RegioBank zo geregeld. En dan krijgt u de cadeaubon meteen mee naar huis. Graag tot snel.

RegioBank is onderdeel van AAZ adviesgroep bv.

RegioBank Zevenbergen

RegioBank Zevenbergen
Stationsstraat 7
4761 BP Zevenbergen
tel: 0168-331010
e-mail: info@aaz-adviesgroep.nl
Website: https://www.regiobank.nl/uw-adviseur/a.a.z.-adviesgroep-b.v.-in-zevenbergen.html
Openingstijden
Maandag:
09.00 - 12.30 uur en 13.00 - 16.00 uur
Dinsdag:
09.00 - 12.30 uur en 13.00 - 16.00 uur
Woensdag:
09.00 - 12.30 uur en 13.00 - 16.00 uur
Donderdag:
09.00 - 12.30 uur en 13.00 - 16.00 uur
Vrijdag:
09.00 - 12.30 uur en 13.00 - 16.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven