Vrienden van de Zwaluwse Havenfeesten - Kortsmit Watersport

Kortsmit Watersport is een goede vriend van de Zwaluwse Havenfeesten.

Ondanks zorgvuldig onderhoud aan uw boot en motor kan het gebeuren dat er iets stuk gaat. Bij Kortsmit Watersport bent u aan het juiste adres als het gaat om reparatie, onderhoud en herstelwerkzaamheden. Kortsmit Watersport beschikt over een werkplaats met professioneel gereedschap. We zijn experts op het gebied van Boot Reparatie. Daarnaast bieden wij je een transport service bij reparatie of onderhoud, op deze manier hoef je je nergens zorgen over te maken.

Voordat boten te water gaan voeren booteigenaren onderhoud uit. Tijdens het vaarseizoen heeft de boot het namelijk zwaar te verduren gehad en het is belangrijk om de boot onder de waterlijn te beschermen tegen algen en aanslag. Deze bescherming geef je door middel van het aanbrengen van antifouling. Kortsmit Watersport verleent service voor het aanbrengen van antifouling.

Kortsmit Watersport houdt zich daarnaast ook bezig met de in-en verkoop van verschillende soorten speedboten, tegen de scherpste prijs. Bemiddelen in het verkopen van uw boot? U heeft geen tijd of geen zin? Kortsmit Watersport zorgt dat uw boot zo snel mogelijk verkocht wordt.

Ook benieuwd wat Kortsmit Watersport voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met hen op!


Kortsmit Watersport
Werkplaats: Onderstraat 5a, Lage Zwaluwe
http://www.kortsmitwatersport.nl/
info@kortsmitwatersport.nl

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven