Egomotion loopbaan coaching

 

Vastgelopen, een burn-out, ontslagen, niet meer gemotiveerd? Klop eens aan bij Egomotion loopbaan coaching en zet jezelf terug op de kaart. ,,Soms lijkt een situatie uitzichtloos, maar na een paar gesprekken blijkt vaak dat hele rigoureuze maatregelen niet altijd nodig zijn”, aldus coach Hennie Visscher.

Voor ondernemers en werknemers

Een verziekte werksfeer, het gevoel niet in de goede baan/functie te zitten of voor jezelf een duidelijkere koers willen uitstippelen. Heel herkenbaar. Maar soms is het lastig daar zelf een oplossing voor te vinden. Hennie Visscher helpt werknemers en ondernemers die ‘niet lekker in hun baan zitten’. Het bespreekbaar maken van het probleem is de eerste - vaak meest lastige - stap.

Wetenschappelijk onderbouwd

,,Het is een kwestie van de juiste vragen stellen”, stelt Hennie, die volgens een wetenschappelijk onderbouwde methode werkt. ,,We richten ons op de kern van het probleem en ontwikkelen gedurende het coaching traject oplossingen die bij de klant en zijn of haar situatie passen. Vaak blijkt de werksituatie niet op zichzelf te staan en gerelateerd aan persoonlijke uitdagingen.”

Wat bereik je ermee?

Door aan te kloppen bij een loopbaan coach maak je een keuze voor jezelf en geef je op een positieve manier richting en invulling aan je werk en leven. Je leert:

  • Voor jezelf op te komen
  • Patronen te herkennen en doorbreken
  • Problemen bespreekbaar te maken
  • Prioriteiten te stellen (zakelijk en privé)
  • Effectieve keuzes te maken betreffende je werk of studie
  • Beter met stress om te gaan
  • Je talenten (opnieuw) te ontdekken

Een logisch gevolg van de loopbaan coaching is dat je straks makkelijker samenwerkt en communiceert met leidinggevenden en collega’s. De spiegel die het coaching traject je biedt, vergroot je zelfvertrouwen, assertiviteit en sociale vaardigheden.

Met deze positieve energiebalans kun je er straks weer tegenaan!

Neem voor een gratis kennismaking en intake contact op. Bellen kan doordeweeks tussen 10.00 en 20.00 uur en mailen kan altijd via info@egomotion.nl

Contact

Egomotion loopbaan coaching
Kraaiendijk 25
4794 SE Heijningen
tel: 0168-471146 of 06-40178605
e-mail: info@egomotion.nl
Website: www.egomotion.nl

Openingstijden

Maandag:
09.30 -18.00 uur
Dinsdag:
09.30-18.00 uur
Woensdag:
09.30-18.00 uur
Donderdag:
09.30-18.00 uur
Vrijdag:
09.30 -18.00 uur
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven