Recreatieparadijs De Belhamel

 

Bij Recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit met het hele gezin!

Indoor Speelparadijs
Ons fantastische binnen speelparadijs telt maar liefst zes verdiepingen met verschillende speeltoestellen die zorgen voor oneindig veel speelplezier. Er zijn springkussens, een ballenbak, glijbanen, een LEGO bouw hut, een groot klim&klauter-toestel, een draaimolen, etc. Daarbij is er voor de kinderen een grote ontdekkingstocht met een gigantisch uitzicht over de Biesbosch vanuit de grootste klimtoren van West-Brabant!

Bowlingbanen
Kom ook bowlen bij de Belhamel!. Met de splinternieuwe, modernste fluoriserende bowling baan is bowlen voor iedereen een feest. De banen zijn tevens voorzien van computerscore en automatische bumpers (hekjes voor de goot) voor de kinderen. U kunt kiezen voor een arrangement een kinderfeestje of los een bowlingbaan reserveren. Dus kom gezellig met uw gezin, vrienden of collega’s bowlen bij Recreatieparadijs De Belhamel.

Indoor Survival Hal
Wist u dat wij ook een survival hal hebben? Indoor Klimbos De Belhamel beschikt over een parcours wat geschikt is voor 35 personen. De 24 klimhindernissen met een totale lengte van maar liefst 135 meter geeft je 2 uur spanning en sensatie. De eerste stappen zet je op een hoogte van 0,80 meter en je eindigt op een hoogte van maar liefst 8,50 meter! Klimmen op deze hoogte en de klimhindernissen met verschillende moeilijkheidsgraden is uitdagend en spannend voor jong en oud.

Groepsuitjes
In overleg is er bij De Belhamel heel veel mogelijk. Zo kunt u beschikken over een vergaderruimte indien gewenst in combinatie met uw (bedrijfs)uitje en/of etentje. Verenigingen die voor hun (jaarlijkse) feestdag kiezen voor De Belhamel krijgen 5% korting op de totale eindfactuur! Bruiloftsfeesten, zakelijke feesten of familiefeesten, we bieden afhuurmogelijkheden tot wel 500 personen!

Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch
Wilt u uw kinderen weer laten beleven wat u zelf vroeger altijd beleefde? Heerlijk buiten spelen met onder andere een roeivijver met bootjes, kreekjes, een enorme wilgentunnel, houtvlotten bouwen en nog veel meer. Met deze faciliteiten kan er optimaal genoten worden van de natuur! Bij Natuurspeeltuin de Kleine Biesbosch kunt u binnentreden in een volledig ingerichte buitenspeelgelegenheid, met horecafaciliteiten op het terrein zelf. Geopend in het seizoen (april t/m oktober) maar kijk op onze website voor de actuele openingstijden in verband met de weersomstandigheden.

Kijk eens op onze website voor meer informatie over onze faciliteiten of bel ons gerust eens vrijblijvend op. Wij staan voor u klaar!

Contact

Recreatieparadijs De Belhamel
Brugdam 17
4926 CS Lage Zwaluwe
tel: 0168-481341
e-mail: info@de-belhamel.nl
Website: www.de-belhamel.nl

Openingstijden

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
10.00 - 18.30 uur
Donderdag:
Gesloten
Vrijdag:
10.00 - 18.30 uur
Zaterdag:
10.00 - 18.30 uur
Zondag:
10.00 - 18.30 uur

 

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven