Het Grijzen Kuivenbal

Naam evenement:
Het Grijzen Kuivenbal
Datum:
23 februari 2019  - 23 februari, 2019
Tijden:
Vanaf 13.30 uur
Locatie:
IJshof 1, Zevenbergen
Toegangsprijs:
€ 4,00
Organisator:
Stichting Carnaval Zevenbergen

Beschrijving

Op zaterdag 23 februari 2019, om precies 13.30 uur, knalt het dak van theaterzaal “De Vlakte” bij hotel de Borgh er letterlijk af. “We zitte-n-op-rooze” tijdens het Grijzen Kuivenbal want het is groot feest. Dit mooie festijn wordt dit jaar namelijk voor de 33ste keer gevierd.

De laatste jaren feesten we in de mooie theaterzaal “De Vlakte” in de Borgh, maar dat was in de begin jaren niet zo luxe. De eerste twee jaren werd, de toen nog geheten “Seniorenmiddag”, in De Meerenhof gevierd waarna we verhuisden naar “De Schakel”. De gasten moesten met de trap of indien slecht ter been met de lift naar boven. Alle koffiekopjes mochten we nog zelf afwassen omdat het feest in eigen beheer werd georganiseerd. Toen “De Schakel” helaas werd afgebroken zijn we uitgeweken naar de kleine zaal van sporthal “De Molenberg”.

Daar mochten we tapijttegels leggen, tapinstallaties instaleren en alle versieringen aan brengen (met dank aan de jeugdinstuif) om de zaal enigszins gezellig te maken. Maar echt gezellig werd het pas als het grote draaiorgel van Rinus binnen gereden werd en zijn eerste klanken liet horen. Er kon toen zelfs 2 dagen gedanst worden op het orgel. Moe maar voldaan haalden we dan op zondagavond de gehele zaal weer leeg zodat er de volgende dag weer gesport kon worden.Hoe luxe hebben we het de laatste jaren, een mooie zaal, de gastvrijheid van Kees en Anita en het personeel. Gezellige gasten, wij vinden het een feestje om dit te mogen organiseren.

Dit jaar toveren we de zaal om tot een heuse Rock & Roll feestlocatie. We gaan dansen, feesten en vooral enorm genieten van een gezellige middag.

De kaarten à € 4,00 zijn te koop op zaterdag 9 februari 2019 vanaf 11.30 tot 13.00 in het dorpscafé van hotel de Borgh. We zien jullie dan heel graag en we gaan er met z’n allen een super feest van maken!

Frank Koppejan
Bart Schuijt
Tamara Heeren
Esther Meeuwisse

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven