Paaseieren Zoeken

Naam evenement:
Paaseieren Zoeken
Datum:
21 april 2019  - 21 april, 2019
Tijden:
Vanaf 11.30 uur
Locatie:
Bastion Friesland, Jan van Glymesstraat, Willemstad
Toegangsprijs:
Vrij toegankelijk
Kaartverkoop:
Vrij toegankelijk
Organisator:
Garage De Westhoek

Beschrijving

Op Eerste Paasdag, zondag 21 april a.s., organiseert Garage De Westhoek uit Fijnaart weer het jaarlijkse paaseieren zoeken. Deelname is gratis. Het paaseieren zoeken is bedoeld voor alle kinderen t/m 12 jaar (t/m groep 8 van de basisschool). Behalve een hele hoop kleine eitjes, liggen er ook weer twee gouden eieren verstopt. Voor de vinders hiervan is een mooie prijs te winnen.

Via de basisscholen, peuterspeelzaal en kinderdagverblijf worden binnenkort kleurplaten uitgedeeld. Deze kunnen op Eerste Paasdag vanaf 11.30 uur ingeleverd worden bij de stand. De drie kinderen die de mooiste kleurplaat gemaakt hebben krijgen een mooie prijs. De uitslag van de kleurplatenwedstrijd zal later worden bekendgemaakt in De Ster en op Facebook.

Natuurlijk is de Paashaas weer van de partij met een grote mand met eitjes, zodat niemand met lege handen naar huis gaat. De Paashaas heeft dit jaar een eigen fotograaf meegenomen, zodat de kinderen met hem op de foto kunnen en het fotootje meteen mee kunnen nemen. DJ Jack Konings zal er ook weer zijn. Hij leidt de boel in goede banen en zorgt voor een gezellig muziekje. Het belooft dus een leuke middag te worden!

Het paaseieren zoeken begint om 12.00 uur op Bastion Friesland, het bastion schuin achter het Groene Kruisgebouw. Vanaf 11.30 uur kunnen de kinderen hun kleurplaten inleveren bij de stand.

 

Deel bericht:

 Reacties:

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Aanbiedingen

Winkels, horeca en bedrijven