Woensdag 17 juli 2019

Herinnering: Maak nú nog kans op onze maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopMoerdijk opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de maandprijs van juli 2019 verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een cadeaubon t.w.v. maar liefst € 100,00 weg, te besteden aan de volledige collectie van Jacco's Menswear in Klundert!

Kleren maken de man en daar weet Jacco alles van! Een nieuwe garderobe is dankzij deze maandprijs van KijkopMoerdijk in samenwerking met Jacco's Menswear binnen handbereik. Een nette pantalon met een chique blouse, of liever een goede jeans met een stoer t-shirt; met deze cadeaubon van Jacco's Menswear kunt u alle kanten op. Vier de vakantie met de huidige zomercollectie, bewaar de bon voor een nieuwe najaars- of winterjas of misschien kan uw ondergoedla wel een update gebruiken? Of wilt u deze cadeaubon soms weggeven aan uw lief, uw vader of mannelijke collega? U mag helemaal zelf kiezen!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopmoerdijk.nl/posts/1091344681054775 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook. Bent u dan op vakantie? Geen probleem, de prijs gaat niet aan uw neus voorbij maar is sowieso voor de naam die geloot wordt. Geen reden dus om niet mee te doen aan deze winactie.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties