Zaterdag 5 november 2016

Anica en Piet de Jong stoppen met SGZ

Bijna dertig jaar begon het met het geven van gevechtsportlessen en aerobic trainingen. Inmiddels kun je niet meer om de imposante sportschool SGZ aan de Galgenweg in Zevenbergen heen. Afgelopen week gaven Piet en Anica het stokje over aan Tijs van Uffelen die het bedrijf gaat voortzetten.

Via een mail bedanken Piet en Anica hun leden, van wie sommigen al ruim twintig jaar bij SGZ aan hun gezondheid werken. In 1994 werd het officiële startsein voor SGZ gegeven, dat al snel uit zijn jasje groeide en verhuisde naar de Lindonk. Vijftien jaar was de sportschool daar gevestigd voordat in 2011 de nieuwe sportschool met zwembad, sauna, squashbanen, kinderopvang en allerhande andere voorzieningen aan de Galgenweg werd gebouwd.

Afgelopen september werd Van Uffelen aangetrokken als vestigingsmanager. Op deze manier kon hij kennismaken met SGZ. Van Uffelen werkte eerder als zelfstandig Personal Trainer bij een grote fitnessclub in Rotterdam. “Ik vind het geweldig dat Piet en Anica mij in de gelegenheid stellen om dit bedrijf voort te zetten. Met dit enthousiaste team zal ik verder gaan werken aan de toekomst van SGZ”, aldus Van Uffelen, die aangeeft dat er nog een receptie zal worden gehouden om afscheid te nemen van Piet en Anica.

 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties