Woensdag 7 maart 2018

Freddy Schijf gooit allereerste perfecte 300 game bij 3 Musketiers Zevenbergen

Afgelopen zondag gooide Freddy Schijf van bowlingvereniging Tholen tijdens het 29e BEL-BVH toernooi de eerste perfecte 300 game allertijden in de 3 Musketiers in Zevenbergen. Een 300 game is de hoogst mogelijke score die je bij bowling kunt behalen door 12 strikes achter elkaar te gooien.

Iedereen die wel eens gebowld heeft, kan goed begrijpen dat een perfecte game gooien nog niet zo eenvoudig is. Dit geldt ook voor de professionals. De eerste strikes zijn vaak niet zo’n probleem, maar rond de tiende strike vestigen alle andere spelers hun aandacht op je. Bij iedere gooi priemen hun ogen in je rug en dit brengt vanzelfsprekend onzekerheid mee met het gooien. Freddy had zelfs als doorgewinterde speler ook kriebels en zeker ook een geluksmomentje tijdens de set. “De pins moeten natuurlijk wel goed vallen. Dit is ook mijn eerste perfecte game en ik vind het leuk om hem hier gegooid te hebben”, aldus een trotse Freddy. 

Marc Tonissen, eigenaar van de 3 Musketiers in Zevenbergen vertelt: "Ik heb veel deelnemers zien gooien dit weekend en ook bij Freddy stond ik te kijken vanaf de vierde beurt. Mooi om te zien hoe er spanning ontstond bij de overige spelers en publiek naarmate hij steeds meer strikes ging gooien. Toen hij de 12e strike gooide was de ontlading groot bij iedereen."

KijkopMoerdijk feliciteert Freddy (en de 3 Musketiers ook) van harte met zijn eerste perfecte game!


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties