Donderdag 12 juli 2018

Jan en Francisca van Vlimmeren uit Zevenbergen vieren 60 jarige bruiloft

Gisteren las u al over echtpaar De Visser die 60 jaar getrouwd zijn, vandaag mogen Jan en Francisca van Vlimmeren uit Zevenbergen hun diamanten huwelijksdag vieren. Burgemeester Jac Klijs bracht vanmorgen een bezoekje aan het echtpaar, evenals onze redactie. Ook zoon Hilbert-Jan, schoondochter Angelique en kleindochters Quinty en Féline waren op visite. 

Jan (85) en Francisca (83) ontmoetten elkaar op de kermis van Zevenbergen. Op de vraag of ze elkaar zomaar tegen het lijf liepen, antwoordt Jan: "Ja, met een beetje oogcontact hè? En een beetje lachen, zo is het allemaal begonnen". Op de Zevenbergse kermis lopen natuurlijk heul veul meisjes rond en over de reden dat Jan Francisca uit koos, grapt hij luid lachend: "Ik dacht dat zij een dochter was van rijke boeren, maar het bleek maar een klein boerderijtje te zijn!". 

In 60 jaar maakt een echtpaar vanzelfsprekend ook verdrietige tijden mee, maar over de geboorte van zoon Hilbert-Jan is Francisca heel duidelijk: "Hij was echt een goudklompje toen hij kwam!". Hilbert-Jan vond de liefde bij Angelique. "We hebben het goed getroffen met onze schoondochter, zij werkt in de zorg en helpt ons ook vaak", aldus Francisca. Hilbert-Jan en Angelique kregen twee dochters: Quinty (14) en Féline (12). 

Jan van Vlimmeren heeft zijn leven in de bouw doorgebracht, onder andere de sporthal in Zevenbergen komt van zijn hand. Hij is daarnaast ook jarenlang voorzitter van de hengelsportvereniging geweest en is hij nu vooral bezig met zijn moestuintje en mag hij nog graag biljarten. Francisca spendeert haar tijd het liefst achter haar naaimachine, "ik heb heel de C&A bij elkaar genaaid!", maar ook de vogeltjes in haar buitenvoilière zijn haar passie.

KijkopMoerdijk feliciteert Jan en Francisca van harte met hun 60 jarige bruiloft en wenst hen veel plezier op het feest dat zij voor familie en vrienden gaan geven! 


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties