Donderdag 23 juni 2016

Jordi Fens uit Zevenbergen is ‘terrified’

Het Facebook-profiel van Zevenbergenaar Jordi Fens is viral gegaan en ten prooi gevallen aan de hype rond de meest bezongen speler van dit EK: de Ier Will Grigg. De Noord-Ieren zijn de helden van dit EK en dat is deels de verdienste van hun spits Will Grigg.

Het bebaarde uithangbord van de ‘groenen’ speelde geen minuut, maar zet met zijn inmiddels fameuze soundtrack ‘Will Grigg’s on fire, your defense is terrified’ ieder Frans stadion in vuur en vlam. De 32-jarige Jordi Fens uit Zevenbergen is daar volledig van op de hoogte. Het duurde namelijk niet lang - tot zondag om precies te zijn - voordat iemand opmerkte dat ‘your defense’ vrij makkelijk ingewisseld kon worden door de voor- en achternaam van Jordi Fens. En zo werd de Zevenbergse Jordi onderdeel van hèt gezang van dit EK.

Jordi is niet bang (‘terrified’) en ook geen verdediger, maar die feiten maken niet meer uit. Zijn Facebook-profiel ging viral nadat iemand Jordi de woordgrap op Facebook stuurde en er een printscreen van stuurde. Het plaatje ging en gaat als een lopend vuurtje het internet rond. Internationale media, nationale media; zelfs Will Grigg zelf plaatste de woordgrap online.

De kersverse internetheld snapte aanvankelijk helemaal niets van alle ophef. “Iemand zei: ‘Je Facebookprofiel staat op Dumpert.nl!’ Dus ik op Dumpert kijken en dat liedje luisteren. Ik begreep het niet. Ik dacht dus: ze zingen serieus ‘Jordi Fens is on fire’.” Na wat verdieping in voetbal- en internetcultuur kan Jordi Fens ’t allemaal wel waarderen. “Zolang ’t niet nadelig uitpakt maakt het mij niet zoveel uit. Ik vind het prima. Zo krijg m’n bouwbedrijf tenminste nog wat aandacht. Das toch mooi?”

 

Bron: Omroep Brabant


Heb jij de KijkOp App al? Download nu gratis voor iOS of Android.

 

Deel bericht:

Reacties

Log in of registreer nu om te kunnen reageren!

Winkels, horeca en bedrijven

Aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven

Berichten van verenigingen en ideële organisaties